Adresa: Maksimirska 11, Zagreb | Telefon: 01/2395-861,2300-096 | Fax: 01/2345-918
HomeUncategorizedNaša postignuća

Naša postignuća

43 godina s Vama

Osnovani smo 15. prosinca 1977. godine, kao mala obrtnička radionica za popravak kućanskih aparata i rashladne tehnike. Par godina kasnije postajemo ovlašteni instalateri i serviseri tvrtke “TVT Boris Kidrič”, jedne od, tada domaćih, rijetkih proizvođača prozorskih klimatizera i klima ormara. Od 1996.godine, počinje suradnja sa tvrtkom “Daikin” s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodng programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan.

900 zadovoljnih kupaca i klijenata tijekom 2020. godine

KLIMA BUHIN JE DAIKIN HOME
C°MFORT EXPERT!

Ovim programom razvijeni su stručnjaci – “Home C°mfort Expert” – za rezidencijalno tržište u našoj regiji. Partneri, koje je Daikin odabrao kao dio Home C°mfort Expert programa, podvrgnuti su detaljnom selekcijskom procesu i dobro su upoznati sa Daikin proizvodima i tehnologijom.

2.000 uspješnih servisnih intervencija u 2020. godini

Duga je lista zadovoljnih kupaca i poslovnih partnera koji se uvijek i ponovo vraćaju provjerenoj kvaliteti i stručnosti koju posjeduju naši djelatnici i naša tvrtka u cjelini.
Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…
Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

Share:

Sve po vašoj mjeri!


Iskoristite multiakciju i odaberite vrhunsku kombinaciju uređaja uz uštedu do 15%.