NOVOSTI KLIMA BUHIN - više
od 40 godina s Vama
REFERENCE POLITIKA KVALITETE

Tijekom svih ovih više od 40 godina posebnu pozornost smo uvijek obraćali na zadovoljstvo naših klijenata i koristili naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…
Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

Politika kvalitete

Klima – Buhin: više od 40 godina uspješnog poslovanja

Osnovani smo 15. prosinca 1977. godine, kao mala obrtnička radionica za popravak kućanskih aparata i rashladne tehnike. Par godina kasnije postajemo ovlašteni instalateri i serviseri tvrtke “TVT Boris Kidrič”, jedne od, tada domaćih, rijetkih proizvođača prozorskih klimatizera i klima ormara.

Osamdesetih počinjemo surađivati sa stranim proizvođačima klimatizacijske opreme, a 1988.god. postajemo ovlašteni distributeri, instalateri i serviseri “Toshiba” klima uređaja. Nakon punih 15 godina uspješne suradnje, ali zbog, nažalost, nesređenih odnosa na tržištu, početkom 2003. godine prestaje naš interes za suradnju sa spomenutom tvrtkom.
U međuvremenu, 1996.godine, počinje suradnja sa tvrtkom “Daikin” s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodnog programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan. Uređaji japanskog proizvođača ”Daikin”, su najprofesionalnija i najkvalitetnija klimatizacijska oprema u svijetu i uz stalne inovacije, drže taj primat već više od 25 godina.
Naši djelatnici obučavaju se u školskom centru proizvođača opreme; kako se tehnologija svakodnevno sve više razvija, tako se upotpunjuje i znanje našeg osoblja. Godišnje se održe dva do tri seminara za instalatere, servisere i tehničku podršku, a razmjerno tome i upoznavanje sa novim proizvodima za djelatnike komercijalne službe.
Naši zaposlenici, trenutno nas je 14, vrlo su stručni, savjesni i pouzdani suradnici. Zajedničko zalaganje i iznad svega, vrhunska kvaliteta izvođenja radova te vođenja tvrtke, priskrbila nam je certifikat ISO 9001:2000.
Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj ”branši” (prodaje, montaže i servisiranja klimatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu obavila je poznata njemačka certifikacijska kuća RWTÜV Systems GmbH iz Essena.
Našu kvalitetu potvrđuje i lista naših referentnih objekata diljem Hrvatske.

vlasnik i direktor: Franjo Buhin

Novosti iz Klime Buhin

Reference

…i mnogi drugi

drugi o nama

izvrsno, lijepo i kvalitetno

Sve pohvale timu od danas g. Zlatko i g. Mario. Profesionalnost na nivou i kvaliteta obavljenog posla. Nakon odrađenog posla kuća je blistala “da ih je bilo pustit u kuhinju i suđe bi oprali”
Savrseno

Najbolji, kapa do poda ekipi….

Podijelite nas na Facebook-u!