Mi možemo realizirati Vaše želje ... Vaše potrebe su nam prioritet i pristupamo
im s punom pažnjom koristeći iskustvo stečeno na instalacijama klimatizacijskih
sustava koje izvršavamo za zahtjevne poslovne i privatne klijente.
Montaža i servis klima uređaja

Montaža klima uređaja u Vašem domu

Montažu klima uređaja vršimo koristeći isključivo najkvalitetnije materijale te precizne alate vodeći brigu i pažnju o imovini kupca. Obučeni instalateri uvijek će brinuti o Vašem zadovoljstvu.

Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju

Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže.

Rezervni dijelovi

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Servis i održavanje

Bilo da se radi o jednom ili o poslovnom prostoru s velikim brojem klima uređaja ili je u pitanju održavanje HVAC sistema, naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

Montaža klima uređaja
u Vašem domu

U fazi ste izgradnje ili preuređenja Vašeg doma ili stana i želite predvidjeti mjesto ugradnje klima uređaja, instalacije izvesti na način da iste nisu vidljive? Specijalizirani smo za izvođenje instalacija za sve vrste klima uređaja te Vam možemo pomoći.
Cijena izvođenja instalacija ovisi o više faktora te je za svaki objekt potrebno prije izrade ponude, izvršiti detaljan pregled u sklopu kojeg je potrebno definirati razne detalje, od vrste i modela uređaja, do mikrolokacije ugradnje.

KLIMA BUHIN – Maksimirska 11, Zagreb,
01/2395-861,2300-096, f.01/2345-918

Instalacija klima
sustava za
velike korisnike

Za velike korisnike nudimo usluge montaže rashladnih sustava s najširim spektrom generiranja hlađenja. Nudimo dizalice topline i rashladnike vode (chillere) svih tipova i snaga.
Izvodimo projekte ventilacije zgrada, hotela, poslovnih prostora i proizvodnih pogona distribucijom zraka ventilacionim kanalima, ventilo-konvektorima.
Projektiramo i instaliramo klima komore, rashladne komore u ugostiteljstvu i prehrambenoj industriji svih kapaciteta, klimatiziramo server-sobe i nudimo razna kvalitetna rješenja.
Naše usluge uključuju održavanje i servis sve opreme i sustava Daikin i Hisense za velike korisnike.

Servis i održavanje

Bilo da se radi o jednom ili o poslovnom prostoru s velikim brojem klima uređaja ili je u pitanju održavanje HVAC sistema, naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

Podijelite nas na Facebook-u!