Hisense ventilacijsko – rekuperatorska jedinica

Opis

Hisense visokoučinkovita jedinica za povrat topline.

Izgradite udobniji, zdraviji i štedljiviji životni prostor.

  • Opis

Hisense jedinica za rekuperaciju topline koristi učinkovit konvektivni prijenosni materijal za učinkovito recikliranje toplinskih gubitaka zbog ventilacije, smanjuje opterećenje svježeg zraka, postiže uštede energije i niže troškove rada.

Svježi zrak se u zatvorenom prostoru dovodi kontinuirano, što može učiniti vašu prostoriju ugodnijom i zdravijom.

Analiza uštede energije

Ljetna analiza uštede energije

U ljetnom načinu rada, kada hladna energija od 27 ° C ispušta zrak iz unutarnjeg prolaza kroz izmjenjivač topline, vanjski vrući zrak od 35 ° C je prethodno ohlađen na 29. 4 ° C svježeg zraka i isporučen u zatvorenom prostoru, kao što je prikazano gore, klima uređaj treba samo ohladiti zrak za 2,4 ° C kako bi održao ugodnu sobnu temperaturu i svjež zrak. ???

U tom procesu, izlazni zrak hladi svježi zrak pomoću HRV-a, učinkovitost povrata temperature u hlađenju je 70% max, a učinkovitost izmjene entalpije je 57% maks.

Zimska analiza uštede energije

U zimskom načinu rada, kada toplinska energija od 21 ° C ispušta zrak iz unutrašnjosti kroz izmjenjivač topline, vanjski hladni zrak od 5 ° C se prethodno zagrijava na 17 ° C svježeg zraka i dovodi u zatvoreni prostor, kao što je prikazano gore, kada je vanjski 5 ° C zrak i unutarnji 21 ° C zrak prolazi kroz HRV, svježi zrak koji se dovodi u zatvoreni prostor je oko 17 ° C, klima uređaj treba samo zagrijati zrak za 4 ° C kako bi održao ugodnu sobnu temperaturu i svjež zrak. Učinkovitost povrata temperature kod grijanja je 75% max, a učinkovitost izmjene entalpije je 63% max.

Vrlo niska razina buke

Zahvaljujući niskošumnom ventilatorskom motoru, naprednom unutarnjem izolacijskom uređaju i optimizaciji prolaska zraka, jedinice imaju malu buku. Minimalni radni šum je samo 28 dB (A), što uopće neće utjecati na korisnika i njegovo spavanje.

Slični proizvodi