Hisense Silentium Pro QD

Opis

Inverterska tehnologija 360 ° DC najmodernija je tehnologija koja omogućuje inteligentan rad klima uređaja s kojom smanjuje gubitke energije što ujedno znači i značajnu uštedu. Kompresor radi lakše i učinkovitije, buka je niža, a kontrola temperature je preciznija.

  • Opis
  • Specifikacije

A+++/A++

SEER – 8,5

SCOP – 5,1

Maksimalan kapacitet grijanja (kW) – 4.8

Maksimalan kapacitet hlađenja (kW) – 4.4

VPC- 6120kn

MPC – 7650kn

 

 

Neke od funkcija:

 

APLIKACIJA HISMART LIFE

Inteligentna kontrola bilo gdje i bilo kada. Ova aplikacija će vam donijeti udobnost i idealno iskustvo. Možete dobiti informacije o statusu uređaja i kontrolirati svoj uređaj bilo gdje i bilo kada. Sučelje je jednostavno, a ujedno i modernog izgleda. Ima iste funkcije kao i daljinski upravljač, ali također ima i inteligentne funkcije kao što su: dijagnostika, potiskivanje greške, podešavanje programa,… Više zanimljivih karakteristika čekaju da ih iskusite. Aplikacija je dostupna u App Store-u. 

 

WI-FI KONTROLA

Jednostavno i pouzdano. Prikladno kontrolirajte svoj klima uređaj bilo gdje u vašem domu i to samo s mobitelom i Wi-Fi vezom. Dakle, možete stvoriti ugodno okruženje prije dolaska kući ili čak brinuti o svojim ljubimcima iz velike udaljenost.

 

SMART VOICE CONTROL – PAMETNA KONTROLA GLASA

Zavladajte svojim životom s Alexa. Nova aplikacija HiSmart Life kompatibilna je s Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za vođenje pametnog života. Zahvaljujući glasovnoj interakciji moguće je uključiti, isključiti i regulirati temperaturu, kao i podešavanje načina rada (hlađenje ili grijanje).

 

FULL DC INVERTER

Vrhunska tehnologija za najbolje performanse. Elektronički ekspanzijski ventil stvara malu buku i visoku učinkovitost, veća mogućnost reguliranja temperature.

Tehnologija koja nudi mogućnost ekonomičnijeg i učinkovitijeg rada. Motori ventilatora unutarnje i vanjske jedinice, kao i kompresor nadograđeni su na All DC Inverter tehnologiju. Na taj način kompresor može promijeniti kapacitet ovisno o potrebama unutarnje temperature te stvoriti savršene uvjete u vašem prostoru. Glavna prednost rada kompresora je maksimalna ekonomičnost koja se postiže nakon izbjegavanja čestih ponovnih pokretanja. DC inverterski motor nudi širok raspon rada te omogućuje jedinici da radi bez problema čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

 

SUPER HLAĐENJE

Turbo način rada. Brzo hlađenje kompresorom visoke frekvencije, snažnim ventilatorom, naprednim zračnim kanalom, sustavom izmjene topline.

 

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Velika ušteda vremena s novom unutarnjom strukturom uređaja. Nije potrebno pomicati isparivač prilikom rastavljanja u zatvorenom elektromehaničkom uređaju. Održavanje i učinkovitost su time znatno poboljšani.

 

JEDNOSTAVNA UGRADNJA

Cijevi za plin i tekućinu mogu se spojiti kada je klima uređaj već na zidu s jedinstvenom i laganom instalacijskom strukturom koja je prikladna i učinkovita. Jednostavna instalacija poboljšava učinkovitost ugradnje do 35%.

 

GRIJANJE NA -20°C

Iznimno izdržljiva – Grijanje dostupno čak i na -20°C vanjske temperature. Idealno za hladne zime.

Silentium Pro

Upoznajte suvremenu tehnologiju vrhunske Hisense Silentium Pro klime sa zavidnim karakteristikama.

Pametno oko (senzor prisutnosti)

Funkcija AI TMS tehnologije (samo za modele Monosplit)

Izravni / neizravni protok zraka

Automatska regulacija protoka zraka

16 dB (A)

LED zaslon

WiFi kontrola

Pametna kontrola glasa

Sustav samočišćenja

Nanoe tm

Spojiva do 5 unutarnjih jedinica

Zagrijavanje na -20 ℃

Zaštita od smrzavanja 

I feel funkcija 

SLEEP funkcija

Super hlađenje 

SMART funkcija

Protiv plijesni

24-satni timer

Kontakt uključen / isključen

Žičana kontrola (nije obavezno)

Inverterska tehnologija 360 ° DC najmodernija je tehnologija koja omogućuje inteligentan rad klima uređaja s kojom smanjuje gubitke energije što ujedno znači i značajnu uštedu. Kompresor radi lakše i učinkovitije, buka je niža, a kontrola temperature je preciznija.

16 dB (A) Najtiša do sad. Jedinice tihe poput šapta. Omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ukoliko klima uređaj planirate postaviti u spavaćoj ili dječjoj sobi.

Pametna kontrola glasa – Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada.

Sustav samočišćenja – funkcija samočišćenja razvijena je da bi se smanjila vlaga koja bi mogla dovesti do stvaranja pljesni unutar klima uređaja. Kada se klima uređaj isključi, interni ventilator će još neko vrijeme raditi i tako sušiti vodu na izmjenjivaču topline te se zatim ventilator automatski isključi. Ovaj visoko razvijeni i učinkoviti sustav smanjuje vlagu na izmjenjivaču topline.

Zagrijavanje na -20 ℃ – Iznimno izdržljiva – Grijanje dostupno čak i na -20°C vanjske temperature. Idealno za hladne zime

Zaštita od smrzavanja – temeljito odmrzava i poboljšava učinkovitost grijanja klima uređaja. Idealno za vikendice i kuće za odmor gdje ne boravite često. Ova opcija Vam omogućava da postavite temperaturu na 8 ℃ što će spriječiti neželjeno oštećenje

I feel funkcija – Ima ugrađen dodatni senzor na daljinskom upravljaču. Senzor omogućava mjerenje temperature u neposrednoj blizini daljinskog upravljača te tako omogućava preciznije i ugodnije okruženje uz veliku uštedu energije. Ukoliko pri hlađenju/grijanju daljinski upravljač očita da je temperatura viša/niža od podešene temperature, uređaj počinje s prilagođavanjem i stvaranjem ugodnog okruženja u vašem prostoru. Prilagođava kapacitet hlađenja, kako bi se osjećali ugodnije

Super hlađenje – brzo hlađenje kompresorom visoke frekvencije, snažnim ventilatorom, naprednim zračnim kanalom, sustavom izmjene topline.

Slični proizvodi