Stylish FTXTA – optimizirana za grijanje

Opis

 • FTXTA + RXTA  
 • 30AW + 30N bez PDV-a 13.700, sa PDV-om 17.125

Inspirirana svojim prethodnicima, Daikin Emura i Ururu Sarara, Stylish je zaradila Good design award zbog inovativnog izgleda i funkcionalnih mogućnosti.

Ova nagrada također prepoznaje stilsku sposobnost za postizanje novih standarda udobnosti i energetske učinkovitosti u HVAC-R industriji.

 • Opis
 • Specifikacije

Nagrađivani dizajn

 • Stylish je najbolji izbor za potrošače koji traže klima uređaj koji kombinira najbolje performanse i dizajn. Ova jedinica nadopunjuje interijere zgrada uz vrhunske performanse i učinkovitost. Kada je postavljena u režim rada, pokrovna ploča se pomiče paralelno s tijelom i savršeno se uklapa u dizajn bilo koje sobe. Ova funkcija poboljšava učinkovitost uređaja dok zadržava svoj diskretan, moderan izgled. Zaobljeni kutovi doprinose cjelokupnoj estetskoj privlačnosti jedinice. Za portfelj proizvoda optimiziranih za grijanje serije 4 dostupna je samo bijela boja.

 • Stylish koristi novo dizajnirani ventilator za optimiziranje protoka zraka za veću energetsku učinkovitost pri niskim razinama buke. Da bi se postigla veća energetska učinkovitost, Daikin je dizajnirao novi ventilator koji učinkovito radi u kompaktnim dimenzijama jedinice Stylish. Zajedno, ventilator i izmjenjivač topline postižu vrhunske energetske performanse, ali rade na razini buke koja je praktički nečujna za korisnika.

 • Koristeći posebno dizajnirana krilca, usmjereniji protok zraka omogućuje bolju raspodjelu temperature u cijeloj prostoriji. Radi na sljedeći način: Stylish određuje uzorak strujanja zraka na temelju potrebe za grijanjem ili hlađenjem prostorije. Kada je Stylish u načinu grijanja, dva preklopa usmjeravaju zrak prema dolje (vertikalni protok zraka). U načinu rada hlađenja, krilca premještaju zrak prema gore (stropni protok zraka). Stvarajući dva različita uzorka strujanja zraka, Stylish sprječava propuh i uspostavlja stabilniju i ugodniju sobnu temperaturu za korisnika.
 • Za savršen protok zraka, najprije nam je potrebna savršena kontrola u prostoriji. Osim Coanda efekta u hlađenju i vertikalnom protoku zraka u načinu grijanja, imamo i inteligentni termalni senzor. Ovaj senzor detektira temperaturu u prostoriji tako da je dijeli na 64 mala kvadrata. Na temelju ove analize, krilca tada usmjeravaju zrak na područja koja zahtijevaju više hlađenja ili grijanja. Coanda Effect, vertikalni protok zraka i inteligentni termalni senzori izvrsna su kombinacija za savršenu udobnost!

Udobnost > Flash streamer

 • Stylish koristi tehnologiju Flash Streamer za uklanjanje čestica, alergena i mirisa iz unutrašnjosti jedinice i isporučuje najkvalitetniji zrak u prostoriju.
 • Flash streamer je tehnologija koja generira elektrone. Elektroni velike brzine sudaraju se i aktiviraju molekule dušika i kisika u zraku. Aktivirane molekule su nestabilne i pokreću kemijske reakcije s tvarima s kojima dolaze u kontakt.

Uvijek pod kontrolom bez obzira gdje se nalazite

 • Opcija WLAN omogućuje upravljanje jedinicama s pametnog telefona ili tableta s besplatnom aplikacijom koja je dostupna za Android ili Apple uređaje. WPS značajka omogućuje jednostavno povezivanje s kućnom mrežom.

Poboljšana mikro W-LAN PCB za Daikin Online kontroler

 • Daikin Online Controller standardno je dostupan s poboljšanom mikro W-LAN PCB pločom. Budući da je ova nova W-LAN PCB tvornički instalirana, više nema potrebe za naknadnom instalacijom. Nakon povezivanja jedinice s Wi-Fi vezom i preuzimanja aplikacije, možete promijeniti temperaturu, postaviti rasporede rada, pregledati potrošnju energije i razviti personalizirani “If this, then that” tijek rada.

Udobnost > Značajka kamina

 • Daikin FTXTA30AW je fleksibilan i lako se prilagođava svakoj prostoriji koja sadrži dodatne izvore topline kao što je kamin. Logika kamina podržava jednaku distribuciju od vanjskog izvora topline kao što je kamin, preko prostorije.

Kako radi?

Ako temperatura u prostoriji dostigne željenu točku koju je postavio korisnik, automatski se pokreće operacija FIREPLACE LOGIC (ako je aktivirana). Uređaj će distribuirati vrući zrak iz vanjskog izvora preko prostorije pomoću ventilatora jedinice. Brzina ventilatora i intenzitet distribucije ovise o razlici između temperature postavljene od strane korisnika i stvarne temperature u prostoriji (u slučaju velike razlike između tih temperatura raspodjela zraka bit će intenzivnija)

Dimenzije VxŠxD : 295 x 798 x 189 [mm]
Najkompaktnija unutarnja jedinica u segmentu dizajna.
Novi dizajn ventilatora za veću učinkovitost i nečujan zvuk.
Stylish koristi posebno dizajnirana krilca za stvaranje Coanda efekta, optimizirajući protok zraka za ugodnu klimu.
Udobnost > Inteligentni termalni senzor održava stabilne sobne temperature

Slični proizvodi