Daikin Altherma

Daikin Altherma-visokotemperaturna-HT

Za preuređenja... Vaše rješenje za zamjenu klasičnih kotlova.


Za preuređenja - Daikin Altherma HT (high temperature) - visokotemperaturna Altherma

Daikin Altherma HT (high temperature) - visokotemperaturna Altherma.
Rješenje za zamjenu klasičnih kotlova. Visoka temperatura vode u sustavu Daikin Altherma idealna je za grijanje potrošne tople vode za Vaš dom. Ovaj sustav savršeno može zamijeniti klasičan kotao i spojiti se na postojeći cjevovod. Visokotemperaturni Daikin Altherma sustav stoga je idealno rješenje za renovacije. Split sustav sastoji se od vanjske i unutarnje jedinice te se može upotpuniti solarnom opremom.
Klima Buhin Daikin Altherma HT visokotemperaturna_slika1
Klima Buhin Daikin Altherma HT visokotemperaturna dizalica topline_slika2
  • Grijanje i potrošna topla voda za renovacije - Sustav grijanja s visokotemperaturnom Daikin Altherma za zamjenu klasičnih kotlova
  • Zamjena klasičnih kotlova - Visoka temperatura vode u sustavu Daikin Altherma idealna je za grijanje potrošne tople vode za Vaš dom. Ovaj sustav savršeno može zamijeniti klasičan kotao i spojiti se na postojeći cjevovod. Visokotemperaturni Daikin Altherma sustav stoga je idealno rješenje za renovacije. Split sustav sastoji se od vanjske i unutarnje jedinice te se može upotpuniti solarnom opremom.
  • Cjenovno povoljnija alternativa bojleru na fosilna goriva - Altherma je posve usporediva konvencionalnim sustavima za grijanje, a razvijena je na osnovu tehnologije dizalice topline, koja je ekološki prihvatljiva, a pouzdana i jednostavna za održavanje.
  • Niska potrošnja energije i niska emisija CO2 - Konvencionalna goriva postaju sve deficitarnija i sve skuplja i skuplja. Kako im raste cijena, tako jedan od najatraktivnijih obnovljivih izvora energije postaje tehnologija dizalice topline “zrak-voda” koji je, korištenjem besplatne energije iz okoline, najmanje tri puta učinkovitiji ukoliko ga uspoređujemo sa fosilnim gorivima. Također pri uporabi sustava nema direktne emisije CO2.
  • Opcionalno! - Solarna oprema za proizvodnju tople vode Za još veću učinkovitost i uštedu energije Daikin nudi cijeli solarni sustav. To osigurava do 70% energije potrebne da stvori svu toplu vodu u domaćinstvu.

Jednostavno za instalaciju! 

Kompaktnu vanjsku jedinicu moguće je postaviti praktički bilo gdje izvan objekta, te nema potrebe za zemljanim radovima, bušenjima i sl.

Klima Buhin Daikin Altherma - visokotemperaturna Altherma - unutarnji hidroblok

Unutarnji hidroblok

Unutarnji hidroblok ugrađuje se također bilo gdje unutar objekta, ali bez potrebe za zasebnim prostorijama, te bez potrebe za dodatnom infrastrukturom poput dimnjaka, spremnika goriva, priključaka za plin ili sl.

Althermu je moguće povezati sa svim standardnim visokotemperaturnim radijatorima, a može se koristiti kod novih objekata, kao i kod adaptacije postojećih.

Katalog Daikin Altherma

Ostali Daikin Altherma proizvodi

shema klima-buhin daikin altherma geotermalna

Daikin Altherma dizalica topline koja

Tehnologija tlo-voda 

Za nove kuće i velike obnove - Altherma geotermalne dizalice topline. Izdvajanje obnovljive energije iz tla pomoću vertikalne sonde ili horizontalne petlje.

shema klima-buhin daikin niskotemperaturna monoblok altherma

Daikin Altherma niskotemperaturna LT (low temperature) 
monoblok
 

Tehnologija zrak-voda

Za stambene i komercijalne primjene.  Rješenje za novogradnju, ali i za preuređenja.


                  

shema klima-buhin daikin altherma niskotemperaturna

Daikin Altherma niskotemperaturna LT (low temperature) dizalica topline

Tehnologija zrak-voda

Kompletno rješenje za novogradnju!
Daikin Altherma - grijanje, potrošna topla voda i hlađenje.


shema klima-buhin_daikin_altherma fleksibilni tip

Daikin Altherma fleksibilna jedinica

Tehnologija zrak-voda 

Za stambenu i komercijalnu primjenu. Idealno za stanove u zgradama i zajednička kućanstva te kao modularno rješenje za komercijalna okruženja.

shema klima-buhin_daikin_altherma hibrid

Daikin Altherma
Hibridna tehnologija

Za preuređenja - Altherma hibridna dizalica topline - idealne su za obnove i zamjene starih kotlova.Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

PRETPLATITE SE NA NAŠE NOVOSTI

Pretplatite se emailom na naše novosti i dobivate mogućnost brzog informiranja o svim novostima na najbrži način.

DRUŠTVENE MREŽE