DAIKIN MULTIAKCIJA

DAIKIN
MULTI AKCIJA
Stylish i Perfera

Daikin Multiakcija

5 u 1

Na jednu multi-split vanjsku jedinicu moguće je priključiti do 5 unutrašnjih jedinica - različitih modela i kapaciteta - po vlastitom izboru.

Klima Buhin multisplit shema

Za klimatizaciju stambenih, poslovnih ili uredskih prostora, primjenjuju se mono split ili multi split klima uređaji izvedeni kao zidni, podni-parapetni, podstropni, kazetni i kanalni.  


Mono split sustavi: sastoje se od vanjske jedinice (smještene izvan prostorije, obično na fasadi), u kojoj se nalazi kompresor i kondenzator s ventilatorom, te unutarnje jedinice (unutar prostorije) s isparivačem i ventilatorom. Najčešće su opremljeni filterom za zrak, termostatom i elektronskim uređajem za regulaciju temperature a omogućuju hlađenje, grijanje te odvlaživanje. 


Multi split sustavi: izvedeni su s jednom vanjskom jedinicom na koju je spojen veći broj neovisno upravljivih unutarnjih jedinica postavljenih u pojedinačne prostorije.

Zagrijte ili ohladite više prostorija sa samo jednom vanjskom jedinicom

Diskretan rad


Multi-split sustav omogućuje ugodnu unutarnju klimu i vrhunski komfor, ali je u radu tih i neprimjetan.

Niski troškovi održavanja


Multi-split zahtijeva manje održavanja i jednostavniji je za ugradnju sustava s više vanjskih jedinica.

Napredna tehnologija


Sustav koristi najnoviju tehnologiju i radnu tvar s niskim utjecajem na okoliš, zbog čega je učinkovitiji i troši manje energije.

Fleksibilnost


Multi-split je spojiv s velikim brojem unutarnjih jedinica i jednostavno se ugrađuje, zbog toga se može prilagoditi svakom domu i stilu života.

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

Montaža klima uređaja u Vašem domu.
Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju. Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže. 
Naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

DRUŠTVENE MREŽE