Adresa: Maksimirska 11, Zagreb | Telefon: 01/2395-861,2300-096 | Fax: 01/2345-918
HomeNovostiDaikin Multiakcija – Zrak za čistu peticu!

Daikin Multiakcija – Zrak za čistu peticu!

DAIKIN
MULTI AKCIJA
Stylish i Perfera

5 u 1

Na jednu multi-split vanjsku jedinicu moguće je priključiti do 5 unutrašnjih jedinica – različitih modela i kapaciteta – po vlastitom izboru

Za klimatizaciju stambenih, poslovnih ili uredskih prostora, primjenjuju se mono split ili multi split klima uređaji izvedeni kao zidni, podni-parapetni, podstropni, kazetni i kanalni.  


Mono split sustavi: sastoje se od vanjske jedinice (smještene izvan prostorije, obično na fasadi), u kojoj se nalazi kompresor i kondenzator s ventilatorom, te unutarnje jedinice (unutar prostorije) s isparivačem i ventilatorom. Najčešće su opremljeni filterom za zrak, termostatom i elektronskim uređajem za regulaciju temperature a omogućuju hlađenje, grijanje te odvlaživanje. 


Multi split sustavi: izvedeni su s jednom vanjskom jedinicom na koju je spojen veći broj neovisno upravljivih unutarnjih jedinica postavljenih u pojedinačne prostorije.

Zagrijte ili ohladite više prostorija sa samo jednom vanjskom jedinicom

Diskretan rad

Multi-split sustav omogućuje ugodnu unutarnju klimu i vrhunski komfor, ali je u radu tih i neprimjetan.

Niski troškovi održavanja

Multi-split zahtijeva manje održavanja i jednostavniji je za ugradnju sustava s više vanjskih jedinica.

Napredna tehnologija

Sustav koristi najnoviju tehnologiju i radnu tvar s niskim utjecajem na okoliš, zbog čega je učinkovitiji i troši manje energije.

Fleksibilnost

Multi-split je spojiv s velikim brojem unutarnjih jedinica i jednostavno se ugrađuje, zbog toga se može prilagoditi svakom domu i stilu života.

Share:
  • No products in the cart.